Το Shotcut είναι ένα πρόγραμμα μοντάζ που επιτρέπει σε κάθε προχωρημένο ερασιτέχνη videographer ή you tuber να δημιουργήσει τις ταινίες του χωρίς να χαθεί  στις δαιδαλώδεις δυνατότητες των επαγγελματικών προγραμμάτων. To Shotcut είναι πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα και διανέμεται δωρεάν. Εγκαθίσταται σε κάθε λειτουργικό σύστημα και τρέχει σε οποιονδήποτε σύγχρονο υπολογιστή. Είναι εύχρηστο, σταθερό, γρήγορο και προσφέρει μια πλήρη γκάμα χαρακτηριστικών και εργαλείων για ένα ολοκληρωμένο μοντάζ.

Το σεμινάριο Shotcut προσφέρεται δωρεάν. Κάντε κράτηση τώρα!

Αναπαραγωγή Βίντεο

Απαντήσεις

σε συχνά ερωτήματα

Εντελώς! Μοναδικό σας κόστος θα είναι ο χρόνος που θα αφιερώσετε για την παρακολούθηση του σεμιναρίου κι αυτό, χωρίς να μετακινηθείτε από το σπίτι ή το γραφείο σας!

Θα έχετε μάθει να μοντάρετε τα βίντεό σας, να διορθώνετε τα χρώματα και να επεξεργάζεστε τον ήχο των ταινιών σας. Έχετε δηλαδή εξασφαλίσει μια πολύ καλή βάση για να προχωρήσετε – αν σας ενδιαφέρει – στην εκμάθηση εφαρμογών επαγγελματικού επιπέδου.

Απολύτως καμία! Έχοντας παρακολουθήσει το σεμινάριο έχετε αποκτήσει τις βασικές γνώσεις και δεξιότητες στην επεξεργασία του βίντεο  και στη χρήση ενός προγράμματος μοντάζ. Δεν έχετε καμιά υποχρέωση απέναντί μας. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο πιο εξειδικευμένο σεμινάριο, το πότε και το πως θα το παρακολουθήσετε είναι καθαρά δική σας απόφαση!

Προτεινόμενα Σεμινάρια