ΗΜΕΡΙΔΕΣ

Τα Κυριακάτικα εργαστήρια του Open Video Lab είναι ημερίδες αφιερωμένες σε επιμέρους θέματα του κινηματογράφου και του video  και σε Master Classes έμπειρων τεχνικών, σκηνοθετών και θεωρητικών του χώρου. Ανάλογα με το θέμα τους οι ημερίδες έχουν διάρκεια από 4 έως 8 ώρες.

Το Sunday’s Lab είναι το ιδανικό πεδίο για την πλήρη εξοικείωση των συμμετεχόντων στα σεμινάρια με τον εξοπλισμό και τις διεργασίες παραγωγής του οπτικοακουστικού έργου. Εργαστήρια συγγραφής σεναρίου και οργάνωσης παραγωγής. Παρουσιάσεις, προβολές και αναλύσεις ταινιών. Εικονοληψία, χειρισμός Steadicam & slider, φωτισμοί. Ηχοληψία, Streaming  & multi-cam. Όλα στην πράξη!

ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Πέρα από τα εργαστήρια και τις παρουσιάσεις, κύρια θέση στις συναντήσεις της Κυριακής έχουν τα γυρίσματα! Με τη συμμετοχή όσων έχουν παρακολουθήσει  ή παρακολουθούν κάποιο σεμινάριο, γίνονται γυρίσματα με συγκεκριμένο κάθε φορά θέμα/σενάριο. Ο εξοπλισμός, οι χώροι και όλη η οργάνωση των γυρισμάτων γίνονται με ευθύνη του Open Video Lab. Η επιλογή του θέματος, το σενάριο, το γύρισμα και το μοντάζ του υλικού, είναι προϊόν της δικής σας συνεργασίας. Έτσι έχετε όλοι την  ευκαιρία να δουλέψετε σε πραγματικά επαγγελματικές συνθήκες.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Οι συναντήσεις του Sunday’s Lab γίνονται σε συνεργαζόμενους χώρους στο κέντρο της Αθήνας ή στα εργαστήρια του Open Video Lab στο Χολαργό. Οι ανακοινώσεις για το θέμα, το χώρο και το χρόνο κάθε εργαστηρίου, γίνονται μέσω newsletter και από το κανάλι του Open Video Lab  στο Youtube.

Οι ημερίδες του Sunday’s Lab  είναι ανοιχτές (δωρεάν) για όλους όσους έχουν παρακολουθήσει ή παρακολουθούν κάποιο από τα σεμινάρια του Open Video Lab. Μόνη προϋπόθεση είναι η έγκαιρη κράτηση θέσης  / δήλωση συμμετοχής τους.

Με εξαίρεση τις συναντήσεις για τα γυρίσματα, όλες οι άλλες εκδηλώσεις του εργαστηρίου είναι ανοιχτές στο κοινό. Προβλέπεται δηλαδή ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων για το κοινό και τους φίλους του Open Video Lab, αλλά η κράτηση θέσης είναι και εδώ απαραίτητη.

Προτεινόμενα Σεμινάρια

Δείτε τα Δωρεάν Σεμινάρια του Open Video Lab